Thailand – Boende

En hemlig trädgård, Chiang Mai

I restaurangen serveras härlig mat varje kväll.

Har ni tänkt på att riktigt bra hotellupplevelser ofta hänger ihop med de människor ni kommer i kontakt med där? Precis så är det på The Secret Garden (www.secretgardenchiangmai.com) i Bor Sang utanför Chiang Mai. Det är ett underbart litet ställe som drivs av tyske Peter och hans fru Pai samt deras dotter Isabel.

Precis som namnet antyder är det en hemlig trädgård mitt i en liten thailändsk by, runt utkanterna på trädgården ligger 8 bungalows som alla är olika och tar upp till 4 personer, priserna ligger mellan 1 500 och 2 300 Bath beroende på bungalow och årstid. I mitten ligger restaurangen där Pai lagar underbar mat och bredvid restaurangen en liten pool. Ett perfekt ställe att slappna av på och plöja några av de böcker du aldrig hinner med. Du kan också fördriva tiden med att lära dig thailändsk matlagning i köket.

Här finns inte bara en hemlig trädgård utan också en liten sjö.

Som på alla framåttänkande hotell bjuder de på trådlöst internet och självfallet hämtar Peter på järnvägsstationen eller flygplatsen – en varning är dock på sin plats. Jag har sällan åkt med någon som kör så fort:) Bilkörningen är dock den enda plumpen i protokollet och taxi är ju billigt i Chiang Mai så det är egentligen inget problem.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *