Våra bästa homeexchanges

Här är några riktigt bra husbyten som vi gjort:

Margaret River, Australien, klicka här

Poolen var lång, men inte så bred. Å andra sidan slog sig papegojorna ner vid bassängkanten!

Ett fantastiskt hus några timmar bilfärd söder om Perth som har ett sagolikt klimat kring jul och nyår. Margaret River ligger mitt i Australiens bästa vindistrikt. Rullar man nerför vägen till havet som kan beskådas när man simmar i den 25 meter långa poolen så finner man utmärkta surfvågor. Huset ägs av en amerikansk affärsman med norska anor och en balinesisk prinsessa. Det balinesiska arvet syns tydligt i det vackra huset. Köket är en dröm för den som gillar att laga mat!

Mackay, Australien, klicka här

Äkta strandtomt!

Ytterligare ett härligt hus med balinesiska influenser. Det här var ett äkta beach house med vågor som slog mot tomtkanten. Linda och Craig som åkte och hälsade på släktingar för att låna ut huset till oss jobbar som heminredare och revisor, något som märktes i huset (mitt tips är att revisorn hade bidragit med finansieringen och heminredaren med utformningen). Hur som helst var det ett mysigt hus och återigen ett underbart kök att laga mat i. Middagen intogs på verandan där vi hade konkurrens om luftrummet med de största flygande skalbaggar världen har sett. När de flög in i huvudet på mig övervägde jag att låna Johns cykelhjälm!

Portland, Oregon, USA, klicka här

Sommarhuset i Pacific City.

Portland är en av våra absoluta favoritstäder och hos Jeff och Cindi i Portland kände vi oss omedelbart som hemma. Vi hann knappt in i huset innan grannarna började knacka på! Huset ligger i Hawthorne som är ett oerhört mysigt område med ganska små hus på stora tomter och massor av småaffärer, bokhandlar, caféer, restauranger och matmarknader. Tonårsbarnen skulle ha varit kvar där fortfarande om de hade fått bestämma. Vi lånade inte bara familjens hus i Portland utan också deras sommarhus som låg ute vid havet i Pacific City. Här simmade jättelaxar i älven nedanför huset och när vi vadade över älven vid lågvatten hamnade vi på den enorma men folktomma havsstranden.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *