Hemlig penthousesvit i New York dyrast i världen

Veckans Tips – Vecka 31 – 2018

Takterassen är gigantisk.

Jag brukar ju inte ha för vana att skriva om de flottaste och dyraste upplevelserna, men nu kan jag inte låta bli. Det är nämligen så att The Mark Hotel i New York (www.themarkhotel.com) har USAs största penthousesvit.

Den är 1 200 kvadratmeter stor och kostar 75 000 dollar natten (exklusive frukost…) att bo i, det lär vara det dyraste hotellboendet i hela världen.

För denna dryga halvmiljon får gästen bland annat fem sovrum, sex badrum, fyra öppna spisar, ett rejält tilltaget kök och en gigantisk takterass. Utsikten över Upper East Side, där hotellet ligger, är inte heller dum.

Den tämligen diskreta entrén till The Mark.

Hela hotellet har precis renoverats enligt anvisningar från designern Jacques Grange. Han har inte bara ritat inredningarna utan också designat möblerna och alla installationer, med andra ord är det en garanterat Ikeafri zon.

Jag vet inte riktigt hur man marknadsför ett hotellrum där varje natt kostar lika mycket som att köpa en mindre lägenhet i Berlin, men att man inte gör det på nätet är dock helt klart. Den allra dyraste sviten hittar man nämligen inga spår av på The Marks hemsida, så är du sugen på att slå till får du nog be din butler slå en signal till The Mark…

Print Friendly, PDF & Email
Det här inlägget postades i Hotell, New York, USA och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *