Med badkar på flygplanet (Stockholm-Berlin, 24/4, 2016)

Att checka in på Arlanda en söndag kväll är sällan lustfyllt. Idag var det dock annorlunda. Jag var bokad på Norwegian (www.norwegian.com) till Berlin och så långt var allt normalt. Det speciella var mitt bagage. På vagnen hade jag nämligen ett par stora högtalare och ett antikt badkar.

Orsakade enorm munterhet på Arlanda.

Orsakade enorm munterhet på Arlanda.

Badkaret orsakade enorm munterhet och redan innan jag hann fram till incheckningsdisken hade jag blivit stoppad av två personer som ville ta bilder. Framme vid invägningen kunde den trevlige killen bakom disken inte hålla sig, han skrattade så att tårarna rann. ”Det här är det mest udda bagage jag någonsin haft glädjen att checka in och då har jag ändå sett en hel del”, meddelade han när han hade lugnat ner sig en smula. Till sist kunde han inte hålla sig utan undrade även han om han inte kunde få ta en bild på mig och badkaret. Vi får se om den dyker upp på Norwegians hemsida.

Mitt badkar bärs försiktigt fram till främre lastluckan.

Mitt badkar bärs försiktigt fram till främre lastluckan.

När jag kom till specialbagaget för att lämna ifrån mig mitt italienska fynd avstannade verksamheten också här och de glada kommentarerna var många.

Till på köpet såg jag när de körde ut karet på plattan och sedan diskuterade var de skulle packa in det, även här var det många glada miner. Tänk att ett gammalt badkar i zinkplåt kan skapa så mycket glädje!

Print Friendly, PDF & Email
Det här inlägget postades i Berlin, Flygresor, Tyskland och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *