Hamburgadress för hojkläder

Veckans Tips – Vecka 36 – 2019

Den lilla butiken Riders Room i Hamburg är fullproppad med spännande produkter.

Thadenstrasse 4 i hjärtat av St. Pauli i Hamburg är en adress du inte ska missa om du gillar kläder och tillbehör som förknippas med motorcykelvärlden. Här har Sven Eden sin klassiska butik Riders Room (www.ridersroom.de).

Hyllorna i den minimala butiken är bland annat fyllda av fantastiska läderjackor, coola skor och outslitliga jeans.

Här finns märken som Red Wing skor, Aero läderjackor, Pike Brothers Jeans, Davida MC-hjälmar, Carhartt arbetskläder, Passion France knivar, Stetson kepsar, Ondura plånböcker, Randolph Engineering solglasögon, Pig&Hen armband och många fler unika produkter. Svenska Hestra har också lyckats med konststycket med att få in sina handskar på Svens hyllor.

Gemensamt för alla produkter i butiken är att de valts ut för att de är unika och av högsta kvalitet. Här behöver du inte fundera på om grejerna kommer att fungera. Med rätt vård kommer de att finnas i din garderob i många, många år.

Sven och hans medarbetare har också massor av erfarenhet av de saker som finns i hyllorna, så är du det minsta fundersam på vad du ska välja är det bara att prata med dem så kommer de att hjälpa dig hitta rätt. Håll bara i betalkortet ordentligt, slutsumman kan lätt springa iväg om du gillar de grejer som Sven valt ut!

Print Friendly, PDF & Email
Det här inlägget postades i Hamburg, Kläder, Tyskland och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *