Kryssa med Sikumi i Alaska

Veckans Tips – Vecka 40, 2010

Den här tiden på året är full av erbjudanden från flygbolagen.

Lufthansa (www.lufthansa.com) har en drive för den som vill åka till Milano – en enkelresa för 499:– är ju rätt svårslaget! Klicka på den här länken för att komma direkt till erbjudandet. De har också erbjudanden där två personer kan flyga till ett antal tyska städer för 1 569:-.

KLM  (www.klm.com) släppte 6/10 ett antal biljetter med bra priser på vinterresor. Vad sägs om 1 195:- till Amsterdam1 399:- till Istanbul, Prag och Madrid eller 6 700:-till Johannesburg?

Sikumi är en riktig trawler som står pall i alla väder.

Tycker du bättre om båtar kan du kika västerut. I Alaska finns ett antal mindre båtar som kryssar i den oerhört vackra och viltrika skärgården. En av dem ärMV Sikumi (www.sikumi.com) som i normalfallet bara tar åtta passagerare. En vecka med allt inkluderat kostar 4 750 USD per person. Det är mycket pengar, men det är också en unik upplevelse. Med tanke på den allt starkare kronan kanske det är dags att slå till. Registerar du dig på deras hemsida får du också erbjudanden när de med kort varsel får avhopp.

Ska du hyra bil kan det vara värt att kika in på Holiday autos (www.holidayautos.se) och ta en titt på deras priser. Jag har bara bra erfarenheter av hur deras uthyrning fungerar.

Print Friendly, PDF & Email
Det här inlägget postades i Båtresor, USA och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *