Jätterabatter i New York och segling i Asien

 

Brooklyn Bridge. Vad du inte visste om den är att en kamrat till mig i sin ungdom stod till rors på en båt som krockade med en liten tankbåt rakt under bron. Tankbåten tog eld och satte i sin tur fyr på bron! I flera dagar var han ”The man who burned Brooklyn Bridge”.Veckans Tips – Vecka 43, 2010

Veckans Tips – Vecka 43, 2010

I New York jobbar man alltid hårt med att marknadsföra staden. Nu har det officiella marknadsföringsbolaget NYC & Company (www.nycgo.com) bestämt sig för att locka fler besökare i januari och februari. En del i satsningen är rejäla rabatter – upp till 35 % – på ett antal hotell och två biljetter till priset av en på många Broadwayproduktioner.

För dig som samlar poäng på American Express blir det också tre gånger så många poäng på många butiker och restauranger om du registrerar dig på en särskild site. Tyvärr är hemsidan rätt svår att hitta rätt på, men klicka här så kommer du direkt till alla erbjudanden.

S/Y Jennifer (www.yacht-jennifer.nu) får nog betraktas som motsatsen till det hetsiga tempot i New York. På den här segelbåten är Lars Hässler skeppare och han ska ta sig jorden runt med planerad hemkomst i slutet av 2013. Just nu befinner han sig på Maldiverna.

Det intressanta med Jennifer är att du kan segla med som betalande besättning under en bit av resan. Ett ganska bra sätt att prova på långsegling om du inte testat det förut. Vill du veta lite mer om hur det kan vara kan du läsa Lars Hässlers egen bok ”Yrke: Världsomseglare”. Klicka här så kan du beställa den för 114:-.

Print Friendly, PDF & Email
Det här inlägget postades i Båtresor, New York, USA och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *